Gå till innehåll
Nyhet

Ny minidokumentär: "Our Star Trek"

Rekommenderade inlägg

vic_mignogna_smink_150526.jpg

Det var för drygt ett halvår sedan som gänget bakom Star Stuff Cinema kom till oss med en Kickstarter-kampanj. Målet var att skapa en katalog med korta dokumentärer om Star Trek, och först ut var Anatomy of a Starship, som skulle handla om stjärnskeppet Enterprise och dess struktur.

 

Månaderna gick och projektet sedan dess har projektet utvecklats. Slutprodukten är Our Star Trek, en tio minuter lång dokumentär om Star Treks anda och vad som driver seriens fans, med fokus på skaparna av fanserien Star Trek Continues (vars nästa avsnitt har premiär på lördag).

 

Klicka här för att se Our Star Trek på Vimeo. Känner du att de lyckades fånga Star Treks kärna? Eller är du besviken på att de inte höll sig till sin ursprungliga plan? Tyck till på vårt forum!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Får väl erkänna att i egenskap av "backer" är jag lite besviken över den här produktionen.

 

Jag tyckte att deras ursprungliga idé att göra en dokumentär om hur stjärnskeppet Enterprise är utformat var riktigt intressant och att att en sådan produktion hade kunnat bidra med någonting unikt och spännande. Det här däremot känns mest som en upprepning av samma gamla klyschor vi har hört om och om igen, och dessutom känns det mer än lite som smygreklam för Star Trek Continues.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×