Jump to content

Nichelle Nichols på bättringsvägen


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildDet var i onsdags kväll som Nichelle Nichols - allas vår kommunikationschef Uhura - blev inlagd på sjukhus efter ett milt slaganfall. Nu går miljontals beundrare från jordens alla hörn och hoppas på att hon ska återhämta sig, och i dagarna har nya uppgifter uppdagats som ger skäl att vara optimistisk.

 

I fredags kom en uppdatering via skådespelerskans Facebook-sida som angav att hennes datortomografiundersökning (CAT scan) hade visat på ett negativa resultat (vilket är positivt), och en till uppdatering som hälsade att en magnetisk resonanstomografiundersökning (MRI) bekräftat att slaganfallet var just ett milt slaganfall.

 

Undersökningar tydde dessvärre på att hon eventuellt skulle få något nedsatt rörelseförmåga på höger sida, men tack och lov visar hon inga tecken på förlamning.

 

Nichols verkar ta hela incidenten med gott mod, och flera vittnar om att hon äter, konverserar och är på allmänt gott humör. När Ivor Dawson, grundaren av Traveling Space Museum, besökte henne i fredags var Nichols inte sängbunden, utan satt i en stol och pratade med vänner och familjemedlemmar, bland annat hennes systrar Marian och Diane.

 

De senaste meddelandena på hennes Facebook-sida har även Nichols själv som avsändare, och inte någon av hennes representanter. Där tackar hon för några av de lyckönskningar hon har fått, och uttrycker en förhoppning om att snart vara på fötterna och tillbaka på konventstråket.

 

Man bör ha i åtanke att eftereffekterna av slaganfall inte alltid är omedelbart uppenbara, men i nuläget finns det mycket som tyder på att Nichelle Nichols kommer att göra en strålande återhämtning. Vi önskar henne all lycka.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...