Gå till innehåll
Nyhet

Vinn en statistroll i Star Trek Beyond

Rekommenderade inlägg

Star Trek Beyond närmar sig med stormsteg! Det säger vi var och varannan artikel, men det blir inte mindre sant för det. Nu har du chansen att vinna en statistroll i den trettonde Star Trek-filmen, samtidigt som du stödjer välgörande ändamål.

 

Paramount och Bad Robot har gått ihop med insamlingssidan Omaze för att erbjuda fans en chans att vinna en statistroll i Star Trek Beyond. För att delta i tävlingen skänker man pengar tävlingssidan för mer information.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var glad att se att Sverige var med på listan över deltagarländer! Intressant dock att inga andra nordiska länder är med på listan (fast de är inte heller med på listan över explicit förbjudna länder).

 

I fjolårets Star Wars-tävling gick 90% av intäkterna till de välgörade ändamålen, eftersom Disney redan betalat en miljon för det administrativa arbetet.

Vore intressant att veta vad procentsatsen är den här gången, för om det kostar en miljon dollar att samla in och ge 4,2 miljoner till UNICEF så är det ju potentiellt en rätt dålig procentsats.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×