Jump to content

Elba om Krall *Spoilers*


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Star Trek Beyonds skurk Krall har varit höljd i dunkel. I en intervju med EW.com ger Idris Elba, som spelar honom, lite mer kött på benen.

 

-Han har verkliga problem med vad Enterprise står för. Krall är en figur som är hatisk. Enligt min åsikt har han ett hat för Federationen som är välförtjänt. Det kändes ganska politiskt. Det kan man relatera till vår värld. Inte alla är glada med dem som alla kallar för de goda. Vi upptäcker i filmen varför han känner att Federationen måste backa. 

 

Han fortsätter:

-Krall är ett rovdjur. Han är inte den som håller stora tal. Han agerar i stället. Om det innebär att han måste göra det själv utan sin armé, så gör han det.

 

Elba berättar också om hur en vanlig dag på jobbet gick till när han spelade Krall:

-En typisk dag startade 4.15 på morgonen. Fram till ungefär 7.30 satte de på min make up. Klockan 8.30 började vi filma och det höll på tills 21.00, kanske senare. Sedan började allt om nästa morgon igen.

 

Idris Elba avslöjar också att Kirk är hans favoritfigur, men att han egentligen föredrar Stålmannen och Clark Kent framför Star Trek.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Kul läsning; det här ger mig mycket mer hopp än den där motorcykelstrailern! Jag litar på Pegg som manusförfattare, så det här kan nog bli en väldigt intressant film :)

 

Det vore faktiskt väldigt fint om Star Trek firade sitt femtioårsjubileum med lite federationskritik; det känns som att det skulle vara ganska unikt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...