Gå till innehåll
Nyhet

Abrams: Vi kommer inte att ersätta Anton Yelchin om vi gör en ny film

Rekommenderade inlägg

anton_yelchin_chekov_160619.jpg

Det har snart gått en hel månd sedan Anton Yelchin gick bort i en tragisk bilolycka, och det är fortfarande svårt att förstå att det är sant. Många har frågat om någon ny skådespelare kommer att ta över manteln som Chekov i en eventuell uppföljare, och nu har JJ Abrams gett ett tydligt svar på den frågan: Nej.

 

I en intervju med Postmedia säger JJ Abrams att de visste att det skulle bli hjärtskärande att göra och marknadsföra Star Trek Beyond, eftersom Leonard Nimoy hade gått bort under förproduktionsprocessen, men att ingenting hade kunnat förbereda dem på chocken och sorgen av att förlora Yelchin, som var den yngsta medlemmen av den nya Enterprise-besättningen, blott 27 år gammal.

 

Star Trek Beyond kommer att innehålla hyllningar till bägge av de tidigare besättningsmedlemmarna, och den kommer också att ge Chekov mer skärmtid än i någon av de senaste två filmerna.

 

Igår fick vi höra att Abrams vill göra en till Star Trek-film, vilket tvingar produktionslaget att ställa sig frågan: Vem kommer att ta över efter Anton Yelchin? Kommer en ny skådespelare att ta över som Chekov, eller måste en ny karaktär ta över hans post? När Postmedia ställde den frågan till Abrams svarade han:

 

"I min mening kan ingen ersätta Anton. Vi kommer inte ge rollen till någon annan. Jag kan inte ens föreställa mig någonting sådant, och jag tycker att Anton förtjänar bättre än så."

 

Han berättade även på att de har funderat på hur Chekovs frånvaro skulle hanteras i en ny film, men att det var för tidigt att prata om det.

 

Många spekulerar att Arex - som tog över efter Chekov i den animerade serien - skulle kunna ta över som navigatör, men det kommer sannolikt att bero på hur stor budget en eventuell fjärde film får, då det sannolikt skulle krävas omfattande CGI-arbete för att förverkliga den edosiske officeren.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...