Gå till innehåll

Nu vet vi namnen på tre av skådespelarna i Star Trek: Discovery


Nyhet

Rekommenderade inlägg

discovery_ska_despelare_161129.jpg

Länge har vi väntat, och nu är ögonblicket äntligen här! Idag har CBS gått ut med namnen på tre av de skådespelare som vi kommer att se i Star Trek: Discovery.

 

Spoiler-varning: Låg - Namn på skådespelare och deras rollfigurer.

 

Först ut har vi Michelle Yeoh, en kinesisk-malaysisk skådespelerska som blev världskänd för sin roll i Bond-filmen Tomorrow Never Dies. Mest känd är hon nog dock för sitt BAFTA-nominerade framträdande som Yu Shu Lien i kampsportsfilmen Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Yeoh kommer att spela kommendör Georgiou, befälhavare ombord stjärnskeppet USS Shenzhou.

 

Sedan har vi Doug Jones, en amerikansk skådespelare och tidigare kontorsionist. Jones har varit deltagit i flera kända science-fiction-filmer, såsom Hellboy, Pan's Labyrinth och Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, men även inbitna sci-fi-fantaster kanske ändå inte kommer att känna igen honom, då han i flera av hans mest kända roller har framträtt med smink och ansiktsproteser.

Tiden får utvisa om det även kommer att bli fallet i Star Trek: Discovery, där han spelar kapten Saru, en vetenskapsofficer som tillhör en utomjordisk art som vi aldrig har sett förut.

 

Sist ut har vi Anthony Rapp, en amerikansk skådespelare som framför allt är känd för sina prisbelönta teaterframträdanden, bland annat i huvudrollen som Mark Cohen i den ursprungliga Broadway-uppsättningen av musikalen Rent.

Rapp kommer att spela kapten Stamets, en astromykolog som kommer att tjäna som vetenskapsofficer och svampexpert ombord stjärnskeppet USS Discovery.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det kanske kommer. De största rollerna är ju inte rollbesatta ännu.

 

Samtidigt vet jag inte hur kända någon Star Trek-skådespelare var innan de fick rollerna. De flesta hade gedigen bakgrund men de var ju långt ifrån tv- eller filmstjärnor eller ens särskilt kända.

 

Scott Bakula är kanske en av få som var någorlunda känd på förhand, då på grund av serien Quantum Leap, men jag vet inte om den var särskilt bekant för många här hemma i Sverige. Det var nog mer i Storbritannien och USA QL slog.

 

Tillägg. Levar Burton (Rötter) och Wil Wheaton (Stand by me) var också hyfsat kända namn när de fick sina roller i TNG.

Redigerad av Aike
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...