Gå till innehåll
Nyhet

Kommendören utsedd till Star Trek: Discovery

Rekommenderade inlägg

Spoilernivå: Låg (innehåller namn på skådespelare och namnet på dennes karaktär)

 

****

 

Nu har vi namnet på skådespelaren till kommendören ombord USS Discovery. Det blir en person som vi tidigare sett som Lucius Malfoy i filmerna om Harry PotterJason Isaacs. Han är en mycket stark karaktärsskådespelare som säkert kan ge en balans till en period i Federationens historia som nog kan tendera att vara fylld med konflikter och oro. 

 

Kommendörens namn i Star Trek: Discovery kommer att bli kommendör Lorca. Inget är mer känt om denna karaktär, och precis som de övriga karaktärerna får vi nog räkna med att få veta mer först när vi närmar oss seriestarten någon gång till sensommaren eller hösten. 

 

Vad tycker ni - är detta ett bra val av kommendör? Även om vi vet att kommendören i denna serie inte kommer att ha huvudrollen, kan Jason Isaacs ändå ge samma tyngd till kaptensposten ombord ett rymdskepp, som tidigare kommendörer har gjort?

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det låter som ett utmärkt val för min del; välrenommerad, men ingen jag redan starkt kopplar till någon tidigare roll. Får väl se hur de med stenkoll på Harry Potter-filmerna reagerar :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×