Gå till innehåll

Han spelar den ikoniska rollfiguren i Star Trek: Discovery


Nyhet

Rekommenderade inlägg

ethan-peck-avslojande_180814.jpg

Star Trek: Discovery har bjudit på två nya stjärnflottebesättningar och en klingonsk, men bland alla nya karaktärer har vi även fått stöta på bekanta ansikten såsom Sarek, Amanda Grayson och Harry Mudd. Nu vet vi namnet på ytterligare en återvändande karaktär, och det är ingen liten roll.

 

Spoiler-nivå: Medel - Artikeln nämner en etablerad Star Trek-karaktär som är med i andra säsongen av Star Trek: Discovery. Det är en stor roll, men inte så överraskande för de som har sett säsongens första trailer-film.

 

När man jobbar med en långlivad franchise såsom Star Trek måste man gå en ständig balansgång mellan att referera till det som redan etablerats och att bana en ny väg. Således var det med allt från besvikelse till förtjusning som trekkies världen runt tog emot nyheten att Star Trek: Discoverys huvudkaraktär, Michael Burnham, var fosterdotter till Sarek och Amanda Grayson, och därmed också fostersyskon till seriens kanske mest ikoniska karaktär: Spock.

 

Spock har spelats av både Leonard Nimoy och Zachary Quinto, och nu har vi fått veta att en tredje skådespelare sluter sig till ledet: Ethan Peck kommer att bära de spetsiga öronen i den andra säsongen av Star Trek: Discovery. Stjärnskeppen Discovery och Enterprise korsade vägar redan i slutet av den första säsongen, och sedan dess har det avslöjats att både Chistopher Pike och Number One kommer att figurera i säsong två, men exakt vilken roll Spock kommer att spela är än så länge oklart.

 

Vi får se hur tittarna kommer att motta den här nya versionen av Spock, men Peck har redan fått den kanske mest värdefulla välsignelsen en Spock-skådespelare kan få, nämligen familjen Nimoys.

 

ethan-peck-med-familjen-nimoy_180814.jpg

Ethan Peck gör den vulcanska saluten tillsammans med Leonard Nimoys barn, Adam och Julie, samt dessas makar, Dax-skådespelerskan Terry Farrell respektive David Knight. (Källa: Twitter)

 

Vad tycker du själv? Ser du fram emot att se mer av Star Treks allra första besättning, eller hade du hellre sett Discovery utforska galaxen på egen hand? Dela gärna med dig av dina reaktioner på vårt forum!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...