Jump to content

Starfleet Academy-serie på gång?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Vi har hört rykten om planer på en TV-serie som utspelar sig på Stjärnflotteakademin ända sedan 1980-talet då dåvarande Star Trek-producenten Harve Bennett föreslog en sådan TV-serie. Men planerna, som återupptagits många gånger, senast år 2018, har aldrig lett till något mer. Men kanske blir det så denna gång?

 

Deadline rapporterar nu om rykten om en möjlig serie om stjärnflotteakademin och nu har än en gång namnen på de som skall göra serien förändrats. Gaio Violo (som vi känner igen från Prime Video-serien Absentia) är den som nu nämns som ansvarig för att skapa ett förslag till serie där målet är att inom en närtid kunna påbörja produktion. 

 

Dessutom, för er som sett de senaste avsnitten av Discovery, finns det saker som hänt som öppnar upp för att se mer av stjärnflotteakademin på 3100-talet. Vi ser ju at en av de centrala karaktärerna i Discovery förflyttas till att bli instruktör vid just akademin. Så om en serie skall göras så vore det ju som hand i handske at bygga upp den kring några kända karaktärer och sedan bygga vidare. 

 

Men som sagt - vi har hört rykten i många år och hittills har det inte blivit något mer än just rykten - så ta en rejäl nypa salt till denna nyhet...

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...