Jump to content

dagas

Stjärnflottan
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping
 • Intressen
  Sci-fi, TV-spel, filosofi, historia

dagas's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Tyvär måste jag avboka. Var lite för optimistiskt att tro att jag kunde den här helgen. Visat sig vara en del andra saker som måste göras under helgen. Eller snarare saker jag inte tänkte på. Får hoppas det inte dröjar ett år innan nästa träff.
 2. Jag slutar jobbet 16 så kan inte vara i Norrköping fören runt 17. Kan komma då. Minns ungefär var du bodde så kan ta mig från stationen till området och sen ringa om jag får ditt telefonnummer. Det gör inget om ni börjar titta på filmen utan mig.
 3. Webläsarebaserat Star Trek MMO som är gratis att spela och utspelar sig i samma tidsperiod som Dominion kriget i Deep Space Nine. Någon som tänker testa detta? Jag tänker åtminståne ge det en chans, låter som det har potential åtminståne. Här är en intervju om spelet. http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/feature/5125/Star-Trek-Infinite-Space-Star-Trek-Infinite-Space-Interview.html
 4. Vet inte vad som hände med min träff, verkade inte som många kunde komma på den. Ni är fortfarande välkomna hit men kan åka till Norrköping om ni hellre vill träffas hos TH3. Jag tycker vi kan kolla på nått Star Trek avsnitt men också på annan sci-fi så folk kanske får upp ögonen för något nytt. Har Quantum Leap, BSG, Babylon 5, Firefly, Sequest DSV bland annat.
 5. Jag köpte filmen Serenity för några år sen å tyckte den var okey å se på men inget speciellt. Såg nyligen serien Firefly och älskade den. Kollade på filmen igen efter det och den blev klart bättre men serien är ändå klart bättre. Men det tycker jag alltid. Gillar inte Star Trek filmerna eller Babylon 5 filmerna så mycket som serierna heller. Synd att de inte fick göra fler avsnitt. Tycker western/sci-fi passade förvånandsvärt bra och dessutom gillar jag Joss Whedon (iaf Buffy, inte sett Dollhouse å inte mycket av Angel).
 6. Min finansiella situation är inte så bra just nu. Inte ens haft råd att köpa några hyllor på IKEA för att kunna packa upp mina saker sen jag flyttade. Men kan säkert flytta flyttlådorna in till sovrummet eller nått. Har inte längre surround heller å sålt min subwoofer men har kvar mina fronthögtalare åtminståne så klart bättre än bara TV-högtalare. Men ni får gärna komma. Fredagskvällar eller lördagskvällar (alltså 17.00 och framåt) fungerar. Finns plats för upp till 5 personer.
 7. Nyss börjat spela själv. Kändes svårt först men nu börjar jag förstå mer och mer. Till och med börjat spendera pengar på cryptic points eftersom de har 20 % rabbat just nu på saker så köpte några nya uniformer t.ex. TOS uniformerna. Some Jadzia Dax sa "women wore less". TOS uniformerna är ju klart snyggast ^^
 8. ssjdagas heter min account. Morana Sun tror jag min karaktär heter. Bajoran så blir Sun, Morana. Vad är sakerna man får från anomely bra till? som Alien artifact och radiation sample. De har inget value iaf.
 9. Då har man äntligen fått spelet. tog bara 19 dagar...tydligen hade de inte det inne på lager som det stod. Skickades till slut från en lokal butik istället. Var gold edition även fast jag köpte vanliga så liten tröst där åtminståne. Eller är alla versioner gold edition?
 10. Men har ju inte fått spelförpackningen ännu så hur ska jag kunna slå in koden? :P Hoppas den kommer immorn men de har inte skickat mail om att spelet är skickat...
 11. Jupp, det är det. Passade på och köpa ett sånt samtidigt som jag beställde spelet. Men beställde klockan 15 i torsdags och inte kommit ännu så tyvär är onoff ganska sega fast det stod att varorna fanns inne. Vill spela spelet nu ^^
 12. Kan tipsa om 60 dagars game time card på onoff för 93kr. Blir ju mycket billigare än att köpa 30d för €15 eller vad det kostar.
 13. Ambassador är ju i princip en hybrid av Galaxy och Constitution och de delarna borde ju finnas då Enterprise och Enterprise-D är extremt kända skepp.
 14. Jo vi måste inte se på avsnitt från alla serierna.
 15. Tack för informationen. Fint skepp. Kan man skapa i princip alla olika skepp? T.ex. om jag vill göra en Intrepid-class eller en Ambassador-class så går det?
×
×
 • Create New...