Jump to content

Fortsatta rykten om XI-besättning


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Hela tiden flöder rykten om vilka som skall spela huvudrollerna i Star Trek XI. Hur skulle det se ut med Matt Damon som James T Kirk? Eller Adrien Brody (Pianisten) som Spock? Det som minst av allt känns rätt för undertecknad i nuläget är väl dock Gary Sinise som doktor McCoy, men det kanske kan bli något bra i relation till den som spelar Spock. Relationen Spock/McCoy är ju trots allt legendarisk.

Andra källor "avslöjar" att Daniel Dae Kim (Jin Kwon i Lost) skulle vara påtänkt för rollen som Sulu. Eftersom Lost skapades av JJ Abrams är detta en faktisk möjlig utgång. Abrams är ju känd för att gärna plocka med sina favoritskådespelare mellan olika produktioner. En annan skådespelare är skotten James McAvoy i den möjliga rollen som Montgomery Scott, vilket har rapporterats av brittiska tidningar i januari.

Det börjar bli alltmer osannolikt att Tom Cruise, Tom Hanks och David Boreanaz skulle vara tänkta till någon av rollerna, men ingen av rollerna är tillsatta och vi hoppas ju självklart på gästbesök av exempelvis Shatner...

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...