Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek-inspirerat röststyrt kommunikationssystem får pris

Recommended Posts

Ett VoIP-system från Vocera har vunnit pris för bästa system inom sin kategori (Wireless Broadband Innovation Award). Voceras VoIP-system, dvs ett Internetbaserat röst-kommunikationssystem, gör det möjligt att ha direktkontakt med t.ex. alla medarbetare på en arbetsplats. Systemet innehåller en avancerad rösttolk, som styr samtalet till rätt person eller till flera personer. Systemet kan också användas för att styra samtalen till olika avdelningar, institutioner eller företag. Man kan sända röstmejl eller textmeddelanden som visas på en liten skärm. Utöver detta innehåller rösttolken ett digitalt filter som tar bort bakgrundsljud, och förstärker röstkvalitén. Istället för Star Treks kombricka har man dock en liten dosa fäst vid bröstfickan.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah men varför ha nåt´annat än just en star trek-brick på sej? Det var ju så det var tänkt! ;) Kan dom då inte sätta igån och tillverka en bluetoooth-star trek-bricka som jag har föreslagit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu gäller det bara att leta upp svenska företag som installerar den där grejen så att vi kan göra studiebesök där. Vilket företag i sverige blir först med com badge? J.

Spana in min tråd med trekkifierade prylar. Där har du min beskrivning om star trek comm.badge.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...