Jump to content

Så nära vi kan komma Star Treks replikator idag


Nyhet
 Share

Recommended Posts

printed_3d_models_080827.jpgEtt företag i Holland har specialiserar sig på att skriva ut föremål som beställaren vill ha (ja, ni hörde rätt, skriva!). Kanske vill du ha en statyett av kommendör James T Kirk (Han kan vara i mjuk- eller hårdplast). Inga problem, skicka bara in en beställning så kommer den på posten inom tio dagar.

Företaget som heter Shapeways är en avknoppare till Philips Lifestyle Incubator. 3-D objekten kan skapas på två sätt: Om du inte vill att det skall vara för svårt, använd den superenkla 3D Creator på deras hemsida, eller om du är avancerad bygg upp modellen själv vid din dator med ett av 3D-programmen som företaget tillhandahåller. Skicka sedan in ordern till f??retaget och din modell kommer att skrivas ut på deras 3D-skrivare som du efter en dryg vecka kan hämta ut på posten.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Ja detta var ju läckert. Då är det bara att fundera på VAD man vill ha då? Tyvärr så får man väl inte beställa rena star trek-objekt då man är inne och klampar på copy right-området då. Annars så kan jag komma på en massa saker. Helt billigt verkar det inte heller. En grej kostade 51 dollar såg jag.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...