Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Chris Pine som Gröna lyktan?

Recommended Posts

Det cirkulerar rykten om att Chris Pine, som spelar James T Kirk i Star Trek (filmen kommer i maj), kommer att få rollen som Gröna lyktan och Hal Jordan i den kommande filmen om superhjälten Gröna lyktan (Green Lantern). Filmteamet letar efter en ung stjärna som ändå är något igenkänd och efter framför allt Star Trek-filmen kommer ju Pine vara just lite mer känd.

Chris Pine är en skådespelare som vi möjligen får se allt mer av och en huvudroll i en superhjältefilm kan ju antingen vända karriären rakt uppåt eller rakt nedåt, beroende på hur filmen slår. Filmen beräknas ha premiär den 17 december 2010.

Om ni tyckte att nyheten var nästan identisk med nyheten "Anton Yelchin som Gröna lyktan?" så var det mycket avsiktligt.Både Yelchin och Pine har alltså diskuterats som möjliga Gröna lyktor...

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kul med film om Gröna lyktan. En av mina absoluta favoritsuperhjältar när jag var liten.

Om det nu blir Pine, och GL-filmen blir en sådan där succé, undrar just om det blir svårt att få tillbaka Pine till rollen som James T Kirk? Jag kan nog se en viss fara i det. Det har visserligen aldrig hänt på de större rollerna men i mindre roller har väl skådisar varit för svåra/dyra att lockas tillbaka till Star Trek efter en framgång någon annanstans. Var inte det fallet med Kirstie Alley?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo så var det med Kirstie Alley hon blev så känd mellan TWOK & TSFS att de fick ta in Robin Curtis istället...

Dock verkar ju den nya filmen ha sådan budget att det kanske inte blir fallet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...