Jump to content

Förköp av biobiljetter börjar den 1 maj


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg SF Bios informationsavdelning meddelade idag Star Trek Databas att förköpet av biljetter släppta till Stockholm, Göteborg och Malmö börjar den 1 maj och att de troligen släpper biljetterna till övriga landet onsdagen den 6 maj. Härligt att äntligen få ett datum och även om man kunde hoppas på ett tidigare biljettsläpp så är nog detta ändå bra nog. Är det någon som har koll på vilken tid på dagen som biljetterna brukar släppas (undrar en redaktör som befinner sig utanför normalt Internetanvändande just den dagen)?

Tillägg kl 13:58: Enligt förtydligande från SF Bio så öppnar normalt sett bokningssystemet vid 7-8-tiden på morgonen.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Ah, boka framför datorn, har inte ens tänkt på det! Har aldrig köpt biljetter till någon filmpremiär alls tidigare, och har hela tiden gått och haft bilden av att jag ska stå och frysa i en kö utanför biografen, haha. Men det är klart. Man köper ju alltid annars över internet, så varför skulle man inte kunna göra det nu? Skönt. :rolleyes:

Edited by tsara
Link to comment
Share on other sites

Nej, vanliga filmer brukar det inte va problemos med. :) Har du varit på någon filmpremiär i stil med en Star Trek-premiär, var det stort tryck efter biljetterna då? Svårt att veta hur snabbt de kommer gå, eftersom man inte alls vet hur stort intresset är för filmen i sin stad, för min del Malmö...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...