Jump to content

Nero kommer inte tillbaka och senaste nytt om Eric Bana


Nyhet

Recommended Posts

Karaktären Nero kommer inte tillbaka till Star Trek 12, bekräftar han nu i en intervju med MovieWeb. En besvikelse för vissa, såklart, men eftersom han uppenbarligen dog i Star Trek och inte heller var någon av de större skurkarna i Star Treks filmhistoria var det väl ändå väntat. +

För LA Times berättar han även om den bredd på roller som han har tagit de sista åren, allt från hans hemmaarena komedin till drama, science fiction och att ha regisserat en dokumentär. I intervjun med LA Times säger han följande om sitt arbete med Star Trek:

Hur knäppt det än verkar, med att vara en romulan på ett rymdskepp och allt det, så måste du ta dig tiden att säga till dig själv: \"Vänta nu, det här fungerar inte dramaturgiskt om jag inte tar karaktären på allvar\". Du är mitt i en fullständigt fånig miljö samtidigt som du försöker att ge rollen den tyngd som den behöver och förtjänar.
Det vi närmast kommer att se Eric Bana i, blir i filmerna The Time Traveler\'s Wife (IMDb) med svensk premiär den 9 oktober och Funny People (IMDb) med svensk premiär den 23 oktober. +

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Ja jag har inget emot Bana som skådis alls men jag tillhör dom som ej blir besviken. Och jag kan inte tvätta bort kopplingen med utseendet, till sith-liraren i star wars 1!

Och blir det inte i ärlighetens namn att ha med samma skurk i två filmer, tjatigt? Då får allt skurken vara en väldigt viktig del i hela grejen eller otroligt bra!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...