Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Olika möjligheter för Star Trek 12

Recommended Posts

Examiner har listat flera möjligheter för Star Trek 12-teamet att botanisera kring, om man skall leta efter personer med historisk anknytning som förekommit i Star Trek:

  1. Daniels och andra personer aktiva i det kalla tidskriget.
  2. Q eller någon annan från Q-kontinuet - en självklar möjlighet.
  3. Guinan - hon fanns ju på Jorden redan på 1800-talet.
  4. Borgerna - de förekom redan i Star Trek: Enterprise.

De säger att det självfallet finns fler möjligheter och den första jag tänker på är ju Khan, men också T\'Pol och andra karaktärer är möjliga. Vilka tänker ni på? Svara i diskussionen nedan. Huruvida teamet verkligen vill knyta an till något som redan funnits med i Star Trek, är oklart.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag skulle vilja ha med kalla tidskriget och Daniels. För Daniels måste ju ha något att säga om Neros tidsresor och den nya tidslinjen! Sen har jag alltid tyckt om avsnitten med Daniels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Då jag älskar Q-avsnitten skulle det vara kul om de var med på ett hörn, men inte som huvudtema utan mer som en bi-historia vid sidan av huvudtemat - Q har återigen tagit intresse i en historisk händelse. Säg upptäckten av ett nytt sätt att färdas och mötet med en ny civilisation (Dags för en ny fiende, borgerna är lite uttjatade). Där har vi kanske något?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...