Jump to content

Star Trek Onlines producent: "Spelet är inte bara action"


Nyhet
 Share

Recommended Posts

De flesta trailers för nya spelet Star Trek Online har fokuserat på action och rymdstrider.

Men det är inte allt spelet erbjuder, säger producenten Craig Zinkievich till Trekmovie.

Zinkievich:

- Det är ett spel och ett nätrollspel, så det finns mycket strider i spelet. Samtidigt vill vi göra klart att det finns andra saker du kan göra och att allt du gör i spelet inte kretsar kring att skjuta. Det finns sociala områden dit spelaren kan gå och göra vad de vill och agera med medspelarna. Det finns mer vetenskapligt inriktade möjligheter där du kan åka ut och scanna rymdobjekt, samla in data och föra tillbaka saker till Memory Alpha (vetenskapscentret i spelet?) som gör att du utvecklar din rollfigur. Det finns ytterligare saker som är fredliga som vi inte har talat om ännu, men som vi avslöjar senare.

Craig Zinkievich berättar också att det kommer att finnas en form av valuta i spelet. För Stjärnflottan som inte använder pengar kommer det istället kallas för merit och rykte. Ju bättre rykte du har, desto bättre skepp kan du kommendera.

En annan sak han säger är att en stjärnflotteofficer inte kommer att kunna bryta mot det första direktivet och ta kål på nya raser vid ett första kontakt-uppdrag.

- Just nu har vi inte ett så drastiskt val. Vid varje första kontakt, så låter vi inte dig skjuta med ditt vapen på en vänligt sinnad utomjording.

Hela intervjun finns här. Dessutom kan du läsa mer om spelet här i amerikanska PC Gamer.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...