Jump to content

Världsrekord för antal personer i Star Trek-kostym


Nyhet

Recommended Posts

varldsrekord_100214.jpgPå Millennium Bridge i London sattes idag ett världsrekord i antal personer på samma plats som var utklädda till olika Star Trek-karaktärer. Arrangören av världsrekordförsöket, som också är huvudåterförsäljare av Star Trek Online i Storbritannien, hade hoppats på 200 deltagare men fick nöja sig med 99. Det är konstigt att rekordet inte redan är taget, för händelsen med mer än 99 personer på en och samma plats med Star Trek-kostymer borde ha hänt vid åtskilliga tillfällen, men då har väl inte domarna från Guinness World Records varit närvarande förstås.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Under den gågna helgen så försökte man slå rekordet på både Vulcan Events Convention i Florida, USA och på FedCon i Bonn, Tyskland.

I Florida fick man ihop dryga hundra personer i Star Trek-kostym, medan man i Bonn kom upp i den respektingivande siffran på 507. :w00t:

blir det... Edited by ghost
Link to comment
Share on other sites

Bah .. 507? det kan vi väl slå!

Gör en gemensam sverigetreff i t ex Stockholm eller Göteborg med krav på uniform :-)

Planera det 4-6 månader i förväg så kan man lätt fixa billiga tågbiljetter på 190kr tur/retur från t ex Göteborg/Malmö/Stockholm. Eller europa med Köpenhamn som bas, kan få lika billiga tågbiljetter dit om man köper 3 månader innan. Åkte själv dit tur/retur med X2000 för 190kr.

Eftersom det blir en stor hype av det så kanske man kan fixa extra många sponsorer, lämpligt vore ju till nästa Startrek film då man kanske kan fixa en bra deal med en biograf som gärna tar in 500+ trekkies på förhandsvisning :D

Edited by Lexx
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...