Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Messina säger farväl och här kan du ladda ner gratis Star Trek-bok

Recommended Posts

  • David Messina, som just nu är aktuell med serieversionen av filmen Star Trek har sagt på sin blogg att han med det sista numret av tidningen säger farväl till Star Trek. Han har gjort ett jättearbete, så vi får hoppas att han kommer tillbaka igen... (+)
  • Ni minns säkert att böckerna i den planerade STXI-tidslinjen skrotades (eller åtminstone skrinlades) för någon månad sedan. En av böckerna (Seek a newer world), vilken skrevs av Christopher L Bennett, har nu getts ut i en mer annorlunda form. Som en protest mot att Pocket Books stoppade hans bok har Bennett nu valt att lämna ut hela hans material med titeln What you would love, gratis för alla att ladda ned. Materialet finns på den italienska Star Trek-sajten Lirpa Uno och författaren låter hälsa att det är "under en begränsad tid". (+)
  • Unspoken truth, som kom ut i webbhandeln nu i veckan, är en bok av Margaret Wander Bonanno. Den handlar om kapten Saavik och vill ni läsa hela det första kapitlet så finns det på Pocket Books webbplats. (+)

star_trek_idw_100401.jpgseek_a_newer_world_100401.jpgunspoken_truth_100401.jpg

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ni minns säkert att böckerna i den planerade STXI-tidslinjen skrotades (eller åtminstone skrinlades) för någon månad sedan. En av böckerna (Seek a newer world), vilken skrevs av Christopher L Bennett, har nu getts ut i en mer annorlunda form. Som en protest mot att Pocket Books stoppade hans bok har Bennett nu valt att lämna ut hela hans material med titeln What you would love, gratis för alla att ladda ned. Materialet finns på den italienska Star Trek-sajten Lirpa Uno och författaren låter hälsa att det är "under en begränsad tid". (+)

Spännande start på den boken! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...