Jump to content

[Star Trek 12] Quinto bönar och ber, 12:an kommer före Avatar 2 och inspelning sker först år 2011


Nyhet

Recommended Posts

Zachary Quinto säger att han är beredd att böna och be Leonard Nimoy för att denne skall återvända för Star Trek 12. Själv kommer han oavsett vilket definitivt vara med i filmen och han berättar att hans hjärta slår extra slag varje gång som J.J. Abrams ringer honom. (+)

Zoë Saldana räknar med att Star Trek 12 kommer på bio före Avatar 2, detta för att Star Trek-filmen börjar sin förproduktionsfas mycket snart. (+)

Det faktum att jag kommer att få spela Uhura igen och det faktum att jag får vara Neytiri är underbart för jag har inte kunnat skiljas från dem. [...] Och det faktum att jag kommer att vara anställd i ett och ett halvt år gör att jag känner mig riktigt nöjd, för det betyder att hyran blir betalad.

Även om Simon Pegg tidigare har sagt i intervjuer att han trodde att inspelningen av Star Trek 12 skulle börja i december, hävdar flera källor nu att inspelningen startar under våren 2011 som tidigast. Om detta innebär en försening av det planerade premiärdatumet är inte sagt i nuläget. (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Har för mig att Nimoy sa att han skulle fokusera mer på sina böcker. Dessutom kommer det ju bara bli mer förvirrande om han ska dyka upp i den alternativa dåtiden igen. Kommer väl leda till att universum utplånas om inte tidspolisen från 2800-talet hinner förhindra det.

Edited by PerZerk
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...