Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Terra nova läggs ner?

Recommended Posts

BildBrannon Bragas och Steven Spielbergs TV-serie Terra nova har fått ett stort bakslag när den amerikanska TV-kanalen Fox, som tidigare gett grönt ljus för en andra säsong, nu stoppar Terra nova från att visas framledes. Detta behöver inte innebära slutet för serien, för produktionsbolaget 20 Century arbetar på att sälja den till andra kanaler. Men chanserna att sälja en serie till ett vad de önskar bra pris när en storkanal redan tackat nej är väl tyvärr inte så stor.

Det här är bara ännu ett exempel på att TV-bolagens minskande marginaler leder till att science fiction-serier såväl som andra marginaliserade genrer till övervägande del läggs ner i förtid istället för att det satsas på en andra säsong.

Det fanns en stor potential i Terra nova, särskilt vad gäller skådespelarna, så det är tråkigt om det nu faktiskt är så att ännu en science fiction-serie når sitt slut.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tråkigt men jag förstår varför den läggs ner. Serien började svagt men blev faktiskt bättre. Hoppas man lyckas sälja den till en annan kanal. Det produceras på tok för få scifiserier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, jag har gjort ett försök med Äkta Människor och det är lite svårt att stå ut med horribelt skådespeleri från de flesta. Skicka serien till Kanada och se vad de kan göra med den. Har verkligen inte blundat. Bästa nordiska scifiserien/filmen är nog norska Fripassageraren.

Det verkar som om det finns lite hopp för Terra Nova

http://akas.imdb.com/news/ni24087348/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har lite svårt för pappan i Anitas familj och bombmannen, annars tycker jag de flesta sköter sig riktigt bra rent skådespelarmässigt. Sonen blir jag inte riktigt klok på men jag har svårt att avgöra om det beror på hans skådespeleri eller om rollen ska vara så där träig. Hade nog blivit bättre om man valt Måns Zelmerlöv istället. Bäst är helt klart Anita/Mimmi, även om jag är lite partisk där. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...