Gå till innehåll
Nyhet

Trekmovie: "Shatners nya dokumentär om trekkies är sevärd!"

Rekommenderade inlägg

William Shatner släppte den 28 juli sin andra dokumentär, "Get a life!", då den sändes på amerikanska tv-kanalen Epix. "Get a life!" handlar om fans som går på Star Trek-konvent. Vilka de är och varför de går dit? var frågorna Shatner ville ha svar på. Något han lyckas väl med, tycker Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale.Han skriver:

""Get a life!" är en välgjord upptäcksfärd om fandom i allmänhet och om Star Trek-fans i synnerhet, fastän den lägger lite för mycket betoning på fans som klär ut sig. Även de som inte är trekkies eller trekkers får en god förståelse av orsakerna bakom fans beteende, och det är till och med möjligt att den förkastar några av stereotyperna om fans. Det finns några avsnitt som är lite långsamma, men på det stora hela är dokumentärens tempo rappt och den känns faktiskt lite kort."

Pascale slutsats om Get a life är positiv:

"I slutet har Shatner, precis som i The Captains, en egen utläggning och svarar på frågan varför fans gör som de gör, och svaret och hans resa att komma dit är sevärd."

När och om "Get a life!" släpps i Europa är oklart. Dokumentären filmades i huvudsak på Creations Star Trek-konvent i Las Vegas 2011, och titeln "Get a life!" kommer ifrån Shatners klassiska sketch i Saturday Night Live, där han drev med Star Trek-fans.

Källa[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Låter som en intresant dokumentär. Ser jag gärna, om den nu behagar dyka upp i lilla Sverige.

Shatner är verkligen produktiv med tanke på sin ålder. Jag skulle förstå om han behövde varva ner, men har verkar snarare gör det motsatta.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×