Jump to content

Trekmovie: "Shatners nya dokumentär om trekkies är sevärd!"


Nyhet

Recommended Posts

William Shatner släppte den 28 juli sin andra dokumentär, "Get a life!", då den sändes på amerikanska tv-kanalen Epix. "Get a life!" handlar om fans som går på Star Trek-konvent. Vilka de är och varför de går dit? var frågorna Shatner ville ha svar på. Något han lyckas väl med, tycker Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale.Han skriver:

""Get a life!" är en välgjord upptäcksfärd om fandom i allmänhet och om Star Trek-fans i synnerhet, fastän den lägger lite för mycket betoning på fans som klär ut sig. Även de som inte är trekkies eller trekkers får en god förståelse av orsakerna bakom fans beteende, och det är till och med möjligt att den förkastar några av stereotyperna om fans. Det finns några avsnitt som är lite långsamma, men på det stora hela är dokumentärens tempo rappt och den känns faktiskt lite kort."

Pascale slutsats om Get a life är positiv:

"I slutet har Shatner, precis som i The Captains, en egen utläggning och svarar på frågan varför fans gör som de gör, och svaret och hans resa att komma dit är sevärd."

När och om "Get a life!" släpps i Europa är oklart. Dokumentären filmades i huvudsak på Creations Star Trek-konvent i Las Vegas 2011, och titeln "Get a life!" kommer ifrån Shatners klassiska sketch i Saturday Night Live, där han drev med Star Trek-fans.

Källa[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Låter som en intresant dokumentär. Ser jag gärna, om den nu behagar dyka upp i lilla Sverige.

Shatner är verkligen produktiv med tanke på sin ålder. Jag skulle förstå om han behövde varva ner, men har verkar snarare gör det motsatta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...