Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Into Darkness får 11-årsgräns

Rekommenderade inlägg

Bara för någon dag sedan skrev SF att Into Darkness var från femton år. Nu har åldersgränsen ändrats och filmen är från elva år, skriver biokedjans hemsida

 

Sedan kan vi notera att biljettrycket för filmen i Sverige inte är enormt för premiären den tionde maj. Det finns fortfarande gott om platser kvar i Stockholm, Göteborg och Malmö på de största biograferna i respektive stad. De bästa biljetterna är dock redan bokade för kvällsvisningarna. Men för den som är sent ute i Göteborg eller Stockholm kan säkerligen få biljetter även till premiärdagen, eftersom den visas på väldigt många dukar vid många tider under dagen och kvällen. I Malmö kan det dock bli tajtare, eftersom den bara visas två gånger på Royal premiärdagen.

 

Således är det en bit kvar till intresset i London, där sajten för att boka till Odeons Imax-biograf kraschade på grund av för många besökare tidigare i april. Något som, enligt uppgift, enbart hänt med filmer som Harry Potter och Avatar. Så kanske det krävs att man låter den trettonde Star Trek-filmen utspela sig i Stockholm för något liknande här?

 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Exakt. Nu har den om inte annat bättre förutsättningar att dra fler besökare och med det, generera en större intäkt. Jag hade blivit väldigt förvånad om filmen enbart hade varit tillåten från 15 år och uppåt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×