Jump to content

Star Trek Into Darkness får 11-årsgräns


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Bara för någon dag sedan skrev SF att Into Darkness var från femton år. Nu har åldersgränsen ändrats och filmen är från elva år, skriver biokedjans hemsida

 

Sedan kan vi notera att biljettrycket för filmen i Sverige inte är enormt för premiären den tionde maj. Det finns fortfarande gott om platser kvar i Stockholm, Göteborg och Malmö på de största biograferna i respektive stad. De bästa biljetterna är dock redan bokade för kvällsvisningarna. Men för den som är sent ute i Göteborg eller Stockholm kan säkerligen få biljetter även till premiärdagen, eftersom den visas på väldigt många dukar vid många tider under dagen och kvällen. I Malmö kan det dock bli tajtare, eftersom den bara visas två gånger på Royal premiärdagen.

 

Således är det en bit kvar till intresset i London, där sajten för att boka till Odeons Imax-biograf kraschade på grund av för många besökare tidigare i april. Något som, enligt uppgift, enbart hänt med filmer som Harry Potter och Avatar. Så kanske det krävs att man låter den trettonde Star Trek-filmen utspela sig i Stockholm för något liknande här?

 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...