Gå till innehåll
Nyhet

TNG säsong 4 på Blu-ray släpps i slutet av juli

Rekommenderade inlägg

BildDen tredje säsongen av TNGBlu-ray har precis släppts, men nu annonserar CBS Home Entertainment att den fjärde säsongen inte är långt borta. Enligt planerna kommer den att ges ut den 30 juli i år. Precis som tidigare säsonger är den fjärde säsongen i 1080p högupplösning och bild- och ljudförbättrad av Modern Video och CBS Digital. Ljudformatet är Dolby Surround 7.1.

 

Du kan se den första promon för den fjärde säsongen här.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu går det verkligen undan! Hela serien kommer vara släppt innan jag hinner köpa första säsongen känns det nästan som. Men det är bra att dom släpper säsongerna i den här takten, förhoppningsvis börjar dom med DS9 eller VOY när TNG:s 7 säsonger är släppta.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

På förra helgens Star Treff var ett av TNG avsnitten remastrat. Jag var verkligen imponerad. Fantastiskt fin bild. Man kände en enorm skillnad när nästa TNG avsnitt inte var remastrat. Det såg enormt fult ut. De har verkligen gjort ett fantastiskt jobb.

Jag hoppas verkligen att de gör DS9. För även om den ser bättre ut än TNG i originalform så har den ingem chans mot detta. Det vore fantastiskt att få se sin favoritserie i sådan här kvalité.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×