Jump to content

Into Darkness gick upp som bioetta i Sydkorea och Kina


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Star Trek Into Darkness går bättre än Star Trek (2009) även i Asien. Filmen hamnade under den gångna helgen högst på biotoppen, både i Sydkorea och Kina.

 

I Kina spelade filmen in 25 miljoner dollar under de första sex dagarna den har visats på bio, skriver The Hollywood Reporter. Det är en solid start, men långt ifrån lika stark som till exempel Iron Man 3:s var. Det var dock en enorm förbättring jämfört med Star Trek (2009), som spelade in åtta miljoner dollar totalt på den kinesiska marknaden.

 

I Sydkorea ökade antalet sålda biljetter för Into Darkness med tvåhundratusen jämfört med den förra filmen, skriver Twitch.com. Man räknar dock med att Into Darkness inte kommer att klara av att sälja två miljoner biljetter totalt, eftersom konkurrensen hårdnar de kommande veckorna. Som jämförelse har Iron Man 3 sålt nästan nio miljoner biljetter.

 

Totalt har Into Darkness nu spelat in 328 miljoner dollar runt om i världen, skriver Boxoffice.com. Star Trek (2009) spelade in 386 miljoner dollar totalt.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Med tanke på att biljettpriserna bör vara mycket lägre i Kina än Europa och Nordamerika, så undrar jag inte om Into Darkness är den Trekfilm som har sålt flest biljetter eller är på god väg att göra det.

The Motion Picture och Star Trek (2009) är de enda om jag minns rätt som har sålt mer än 30 miljoner biljetter i USA. Into Darkness bör vara nära 20 miljoner sålda biljetter nu, men med fler biljetter internationellt sett, så bör den ha chans att blir nummer ett eller om den redan nu är det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...