Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna 20 juli 2013

Rekommenderade inlägg

  • Zachary Quinto är singel igen. Relationen med Glee-stjärnan Jonathan Groff är över, skriver Channel24.co.za. Uppbrottet beror på att de har svårt att träffa varandra på grund av att deras olika skådespelaruppdrag runt om i USA.
  • Matt Smith, som fram till i våras spelade den elfte inkarnationen av Doktorn i Doctor Who, vill gärna vara med i Star Trek. "Jag älskar Star Trek och jag älskar JJ Abrams. Vad den mannen kan göra med en skakande filmkamera är fantastiskt!" Det skriver Radio Times.
  • Trycket för biljetter för Star Trek Into Darknss Live in Concert är enormt. Därför kommer det att bli ytterligare två föreställningar i Royal Albert Hall nästa år. Den 31 maj 2014 hålls en matinée- respektive en kvällsföreställning, skriver Hollywoodnews.com. Från början var det bara planerat med en föreställning den 30 maj.
  • Comic Con i San Diego pågår för fullt. Vi bjuder här på en bild från Aftonbladets utsände bloggare där Star Trek möter Playboy.

play_130720.jpg

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Matt Smith ska det stå och han spelar "The Doctor" i Doctor Who.

Right you are; artikel uppdaterad!

Lite småjobbigt att prata om karaktären på svenska, men körde på samma spår som svenska Wikipedia och kallade honom "Doktorn".

Jag kollar själv på sjätte säsongen av den nya serien, och börjar verkligen tycka om Smith, trots att jag var väldigt skeptisk till en början.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×