Jump to content

Gillar du skräckfilmer? Jeffrey Combs och Stuart Gordon berättar om sina favoriter.


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildVad har du för planer inför Halloween? Ut med vännerna för att återskapa http://www.youtube.com/watch?v=MyO2k-jApng? Bär det av till kyrkogården för att tända ljus för de som inte längre finns bland oss? Eller stannar du kanske hemma med en läskig film?

 

Om så är fallet kan du ta några tips från Star Trek-skådespelaren Jeffrey Combs och kollegan Stuart Gordon, som berättar om sina favoritskräckisar i en ny video.

 

Videon släpptes igår i samband med en Kickstarter-kampanj som de driver. De senaste åren har Combs rest USA runt för att framträda som Edgar Allan Poe i enmansföreställningen Nevermore, och nu vill han och Gordon göra en filmtolkning av showen. Tyvärr ser det dock inte ut som att finansieringskampanjen kommer att lyckas; med bara några dygn kvar av den måndaslånga kampanjen har de bara lyckats få in $85 585 av de $375 000 de hade satt som mål.

 

Men, vem vet, kanske kan projektet komma att återuppstå? För, som Poe själv lär ha sagt: Ej heller i graven är allt förgäves.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Åh, har du? Skulle väldigt gärna göra det själv; stort fan av Combs och Poe, jag med :)

Av det lilla jag sett verkar det som sagt vara mer utav en biografi än en skräckfilm, men jag antar att de valde att dra kopplingen till skräckisar dels eftersom många av Poes berättelser kan klassas som skräckberättelser, och dels eftersom de har jobbat tillsammans på skräckfilmer förr, samt att Halloween ligger precis runt hörnet.

Just nu ser det verkligen inte ut som att den här kampanejn kommer att lyckas, men jag hoppas att de försöker igen. Jag tror att många skulle kunna tänka sig att stödja projektet, men att problemet har varit att den har varit relativt okänd.

Jag undrar också om den kan ha lidit av att konkurrera med ett antal Star Trek-relaterade crowdfunding-kampanjer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...