Jump to content

Star Trek 3 får nya författare


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildDe senaste två Star Trek-filmerna har både producerats och regisserats av J.J. Abrams, och vid sin sida har han haft några av sina närmsta kollegor från tidigare projekt: Roberto "Bob" Orci, Alex Kurtzman och Damon Lindelof. Nu när Abrams lämnar över regissörsstolen är det naturligt att fråga vad som händer med den trion.

 

Flera nyhetskällor - bland annat The Hollywood Reporter, Variety och LA Times - rapporterar att Bob Orci kommer att finnas med i författarlaget även för nästa film, tillsammans med J.D. Payne och Patrick McKay. De två författarna är relativa nykomlingar och har ingen historik inom Star Trek, men har tidigare skrivit en filmatisering av den grafiska romanen Boilerplate, som J.J. Abrams planerar att producera.

 

I nuläget vet vi inte huruvida Lindelof kommer att vara involverad i nästa Star Trek-film. Vad gäller Kurtzman rapporterar dock både The Hollywood Reporter och The Wrap att han inte kommer att vara involverad, vare sig som skrivare eller som medproducent, eftersom han är upptagen med flera andra projekt (bland annat de nya Spindelmannen-filmerna).

 

Variety nämner även att Joe Cornish - som många trott skulle ta över som Regissör - är ute ur bilden, medan de övriga källorna talar om honom som om han fortfarande är aktuell.

 

Uppdatering: startrek.com bekräftar att J.D. Payne och Patrick McKay kommer att skriva manuset till filmen tillsammans med Orci. De bekräftar även att Kurtzman ej kommer att medverka. Huruvida Lindelof kommer att delta i arbetet med filmen nämns dock ej.

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...