Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek 3 får nya författare

Rekommenderade inlägg

BildDe senaste två Star Trek-filmerna har både producerats och regisserats av J.J. Abrams, och vid sin sida har han haft några av sina närmsta kollegor från tidigare projekt: Roberto "Bob" Orci, Alex Kurtzman och Damon Lindelof. Nu när Abrams lämnar över regissörsstolen är det naturligt att fråga vad som händer med den trion.

 

Flera nyhetskällor - bland annat The Hollywood Reporter, Variety och LA Times - rapporterar att Bob Orci kommer att finnas med i författarlaget även för nästa film, tillsammans med J.D. Payne och Patrick McKay. De två författarna är relativa nykomlingar och har ingen historik inom Star Trek, men har tidigare skrivit en filmatisering av den grafiska romanen Boilerplate, som J.J. Abrams planerar att producera.

 

I nuläget vet vi inte huruvida Lindelof kommer att vara involverad i nästa Star Trek-film. Vad gäller Kurtzman rapporterar dock både The Hollywood Reporter och The Wrap att han inte kommer att vara involverad, vare sig som skrivare eller som medproducent, eftersom han är upptagen med flera andra projekt (bland annat de nya Spindelmannen-filmerna).

 

Variety nämner även att Joe Cornish - som många trott skulle ta över som Regissör - är ute ur bilden, medan de övriga källorna talar om honom som om han fortfarande är aktuell.

 

Uppdatering: startrek.com bekräftar att J.D. Payne och Patrick McKay kommer att skriva manuset till filmen tillsammans med Orci. De bekräftar även att Kurtzman ej kommer att medverka. Huruvida Lindelof kommer att delta i arbetet med filmen nämns dock ej.

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Verkar väl som Kurtzman vill gå över till att producera och regissera mer. Såg hans film People Like Us där han både har skrivit manus samt regisserar. Mycket sevärd!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×