Jump to content

Enterprise säljes


MoooRG
 Share

Recommended Posts

Hej. Det går tydligen inte att ladda upp bilder här men jag har iaf en gammal plåtleksak från 70-talet som jag vill sälja. Leksaken är en vitlackad enterprise med ett litet rött skepp till. Kan maila eller smsa bilder om det är någon som är intresserad. Fick den värderad på sci-fi mässan till 250-300euro men är i behov av pengar så stirra er inte blinda på det.

Skickas från min iPhone via Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Det låter som Dinkys släpp av Enterprise, från 70-talet som du nämner. Om det är den du har så ska det även finnas små torpeder till den i samma färg som skeppet. Ingår dessa? Ingår originalkartongen?

Ett skepp med kartong där båda är i bra skick är enligt min samlarguide värd runt 125 dollar, är dom i mindre bra skick är det värt runt 100 dollar. Du kan lätt ladda upp bilder här och sedan länka på forumet på några klick: http://tinypic.com/

Link to comment
Share on other sites

Kan fixa bilder på fredag när jag är i flyttlådorna och rotar. Någon sa nått om corgi 1974? Ingen låda till dock. Minns raketerna men vet inte om jag kan hitta dem.

Skickas från min iPhone via Tapatalkqasemy3a.jpg

Edited by MoooRG
Link to comment
Share on other sites

Har inte kunnat hitta något om en Corgi Enterprise från 70-talet, närmaste jag kom var några mindre skepp som släpptes i samband med Wrath of Khan. Är ganska säker på att det är Dinky Toys skeppet du har i din ägo. Skrev dock lite tokigt i mitt tidigare inlägg, torpederna ska vara i gul färg, inte vit som skeppet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...