Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek XIII får ett premiärdatum: 8 juli 2016

Rekommenderade inlägg

AaLjhuK.jpg

 

Nu vet vi äntligen vem som ska regissera nästa Star Trek-film, men frågan som kvarstår är: Kommer den verkligen att bli klar till 2016?

 

Enligt Paramount är svaret på den frågan "ja", och de känner sig visst så säkra att de har vågat sätta ett premiärdatum: 8 juli 2016

 

Paramount har inte gett ut något officiellt pressmeddelande än, men nyheten rapporteras av bland annat Reuters, Deadline Hollywood och Variety.

 

Den tillförlitliga bloggen TrekMovie har också självständigt bekräftat uppgiften, och lagt upp en nedräkning på sin hemsida. Snart bara 531 dagar kvar!

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Intressant. Datumet tyder på att Paramount hårdsatsar eftersom början på juli är när sommarens största filmer brukar gå upp på biodukarna. Jag tror jubileumsåret blir gigantiskt och att vi får se en klassisk Star Trek-film ute i rymden. På sätt och vis kanske det blir den film som speglar serierna mest och inte den Star Trek-filmernas typiska "rädda jorden"-berättelse.

Fast Into Darkness var också satt att öppna i juli till en början, men det ändrades ju när man bytte premiärår från 2011 till 2012.

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...