Gå till innehåll
Nyhet

Harve Bennett är död

Rekommenderade inlägg

BildUnder sina många år som TV-producent hade Bennett vid flera tillfällen arbetat tillsammans med USA:s armé och säkerhetstjänster. Genom det samarbetet blev han år 1984 utsedd till civil medhjälpare till Kaliforniens armésekreterare, och tjänstgjorde fram till 1993 som kontaktperson mellan armén och nöjesbranschen. Där fick han chansen att återkoppla med sina gamla barndomshjältar när han var med och organiserade firandet av 50-årsjubileumet för Dagen D, var han 1995 fick ta emot försvarsdeparementets medalj för särskilt utmärkt civil tjänstgöring.

 

Han satt även under flera års tid med i styrelsen för Veterans Park Conservancy, ett naturreservat ämnat att hjälpa krigsveteraner att återhämta sina kroppar och sinnen genom kontakt med miljön.

 

Harve Bennett avled under onsdagen den 25 februari på Providence Medford Medical Center i Medford, Oregon. Han blev 84 år gammal.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tråkiga nyheter. Det verkar som om Nimoy och Bennett följdes åt både i livet och döden.

 

Sedan trodde jag Bennett var piggare, men sist han var i rampljuset var nog 2009 i samband med den förra filmens premiär. Han var med på några specialvisningar av de gamla TOS-filmerna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×