Gå till innehåll
Nyhet

Pegg: "Undvik spoilers"

Rekommenderade inlägg

Simon Pegg, som skrivit manuset till Star Trek Beyond, säger att filmen kommer att bli "spektakulär,  och vila på en grund med några genuina 50 årsjubileumsidéer om vad som händer i vår värld och i Star Trek-världen och vi har försökt göra den lite tankeväckande också." Det skriver Crossmap.com.

 

Pegg berättar också om utmaningen att hindra sig själv från att dela med sig av spoilers.

- Det är svårt för du vill berätta för världen. Men i våra dagar existerar en kultur där man spoilar eftersom människor vill ha trafik till sina hemsidor... det är lite själviskt.

 

Peggs råd blir därmed att man inte skall se några trailers och bara dyka upp i biosalongen i juli när Star Trek Beyond har premiär.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Spoilers har alltid funnits. Stora amerikanska tv-bolag rapporterade att Spock skulle dö redan innan filmen hade premiär. Roddenberry hade tydligt läckt det.

 

I tvåan fick säkerligen många en chock när de såg filmen på bio ändå med tanke på det genialiska draget att låta Spock även "dö" i början av filmen. En del trodde nog att det bara var ett falskt rykte, vilket gjorde hans riktiga död mer emotionell.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×