Gå till innehåll
Nyhet

Paramount registerar titeln Star Trek 4

Rekommenderade inlägg

startrek_160501.png

Paramount har nu registerarat titeln Star Trek 4 hos the Motion Picture Association of America, skriver Trekmovie.com. Med andra ord är planerna för en uppföljare till den ännu inte släppta Star Trek Beyond tydliga.

 

Sedan tidigare har Chris Pine och Zachary Quinto skrivit kontrakt för en fjärde film. Vad som gäller för den övriga rollbesättningen är emellertid i dag okänt. Dessutom har Paramount just nu ekonomiska bekymmer efter en svag inledning på 2016. Således konstaterar Trekmovie att det fortfarande är osäkert om och när en fjärde film blir av. Mer säkra kan vi dock vara på att den fjortonde Star Trek-filmen inte kommer att heta just Star Trek 4, spår sidan.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Undrar vilka planer de har för denna filmen? Det är ju mycket möjligt att Beyond kan bli den sista Star Trek-filmen med detta gänget.

Skådespelarna kräver mer pengar för varje ny film och filmserien har pågått redan nu i sju år. Intresset verkar tyvärr också mindre mycket på grund av att man dröjt för länge mellan varje film och svag marknadsföring för den nya filmen. Lägg därtill en ny serie. Varje gång Star Trek-filmer släppts samtidigt en serie har producerats har antalet biobesökare minskat eller varit mindre än när ingen serie sänds.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×