Jump to content

Paramount registerar titeln Star Trek 4


Nyhet
 Share

Recommended Posts

startrek_160501.png

Paramount har nu registerarat titeln Star Trek 4 hos the Motion Picture Association of America, skriver Trekmovie.com. Med andra ord är planerna för en uppföljare till den ännu inte släppta Star Trek Beyond tydliga.

 

Sedan tidigare har Chris Pine och Zachary Quinto skrivit kontrakt för en fjärde film. Vad som gäller för den övriga rollbesättningen är emellertid i dag okänt. Dessutom har Paramount just nu ekonomiska bekymmer efter en svag inledning på 2016. Således konstaterar Trekmovie att det fortfarande är osäkert om och när en fjärde film blir av. Mer säkra kan vi dock vara på att den fjortonde Star Trek-filmen inte kommer att heta just Star Trek 4, spår sidan.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Undrar vilka planer de har för denna filmen? Det är ju mycket möjligt att Beyond kan bli den sista Star Trek-filmen med detta gänget.

Skådespelarna kräver mer pengar för varje ny film och filmserien har pågått redan nu i sju år. Intresset verkar tyvärr också mindre mycket på grund av att man dröjt för länge mellan varje film och svag marknadsföring för den nya filmen. Lägg därtill en ny serie. Varje gång Star Trek-filmer släppts samtidigt en serie har producerats har antalet biobesökare minskat eller varit mindre än när ingen serie sänds.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...