Jump to content

Scotty möter Jaylah i ett nytt klipp


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Det är bara en vecka kvar tills Star Trek Beyond har premiär i Sverige, och nu duggar reklamfilmerna tätt. Idag var dock första gången vi fick se en hel oavbruten minut av filmen.

 

Det 62 sekunder långa klippet heter "Scotty meets Jaylah", och den handlar just om hur Scotty träffade Jaylah för första gången. Scenen innehåller inga allvarliga spoilers, men eftersom det ser ut att vara taget direkt ur filmen utan någon extra klippning så säger den kanske mer om filmens tonläge än en vanlig trailer.

 

Klippet finns att se på YouTube.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Mitt intryck är att denna filmen egentligen inte innehåller särskilt mycket i spoilerväg. Särskilt inte jämfört med de två första filmerna (Vulcans undergång, Spock mors död, den alternativa tidslinjen, vad Spock Prime gjorde där i Star Trek; Vem Cumberbatch spelade i Into Darkness, Kirks död, Scottys avsked från Stjärnflottan, att amiralen var en skurk och att Pike dör i Into Darkness). 

Beyond verkar i stället vara en väldigt rakt berättad film där handlingen till stor del har avslöjats i de trailers vi har sett (Enterprise förstörs av Krall, besättningen splittras i grupper och en slutstrid i Yorktown som spelades in i Dubai). De "hemligheter" som de som har sett filmen har avslöjat är inga stora spoilers. T ex vad som händer med Jaylah.

 

Pegg är med andra ord ingen Orci när det gäller att skapa överraskningar.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...