Gå till innehåll
Nyhet

Scotty möter Jaylah i ett nytt klipp

Rekommenderade inlägg

Det är bara en vecka kvar tills Star Trek Beyond har premiär i Sverige, och nu duggar reklamfilmerna tätt. Idag var dock första gången vi fick se en hel oavbruten minut av filmen.

 

Det 62 sekunder långa klippet heter "Scotty meets Jaylah", och den handlar just om hur Scotty träffade Jaylah för första gången. Scenen innehåller inga allvarliga spoilers, men eftersom det ser ut att vara taget direkt ur filmen utan någon extra klippning så säger den kanske mer om filmens tonläge än en vanlig trailer.

 

Klippet finns att se på YouTube.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Mitt intryck är att denna filmen egentligen inte innehåller särskilt mycket i spoilerväg. Särskilt inte jämfört med de två första filmerna (Vulcans undergång, Spock mors död, den alternativa tidslinjen, vad Spock Prime gjorde där i Star Trek; Vem Cumberbatch spelade i Into Darkness, Kirks död, Scottys avsked från Stjärnflottan, att amiralen var en skurk och att Pike dör i Into Darkness). 

Beyond verkar i stället vara en väldigt rakt berättad film där handlingen till stor del har avslöjats i de trailers vi har sett (Enterprise förstörs av Krall, besättningen splittras i grupper och en slutstrid i Yorktown som spelades in i Dubai). De "hemligheter" som de som har sett filmen har avslöjat är inga stora spoilers. T ex vad som händer med Jaylah.

 

Pegg är med andra ord ingen Orci när det gäller att skapa överraskningar.

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×