Gå till innehåll
Nyhet

Paramount: "Värmeböljan i Europa skadade Beyonds intäkter"

Rekommenderade inlägg

Värmeböljan i Europa förra veckan minskade Star Trek Beyonds förväntade intäkter internationellt, och var en orsak till att premiärhelgen gick sämre än för Star Trek Into Darkness, hävdar Paramount, skriver Deadline.

 

Star Trek Beyond sålde färre biljetter i länder som Storbritannien, Tyskland och även här hemma i Sverige än Into Darkness. Ökningar syntes dock i Ryssland och Asien samt i biljettförsäljningen för imax-biljetter utanför USA. Into Darkness sålde imax-biljetter för 2,8 miljoner dollar, medan Beyond sålde för 3,2 miljoner dollar.

 

Deadline uppskattar att Beyond kommer spela in drygt 200 miljoner dollar på den internationella marknaden och en avsevärd del av intäkterna kommer att komma från Kina, där filmen har premiär den 2 september.

 

Boxofficemojo har tidigare i veckan förutspått att filmen kommer sälja biljetter för 180-190 miljoner dollar i USA och Kanada. Således antas Beyond totalt spela in 380-390 miljoner dollar.

Into Darkness slutresultat var 467 miljoner dollar.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tycker den känslan som vi har diskuterat tidigare på Databasen att Beyond har marknadsförts mindre runt om i världen bekräftas. Det och det faktum att Star Trek är mest populärt på nordliga breddgrader gör ju att kombinationen av lite marknadsföring och fint väder innebär minskade intäkter.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×