Gå till innehåll
Nyhet

Nya affischer för Beyonds kinapremiär

Rekommenderade inlägg

beyond_kina_160902.jpg

Idag hade Star Trek Beyond premiär i Kina. Den kinesiska marknaden har över de senaste åren blivit mer och mer avgörande för filmers finansiella framgång, och i Star Trek Beyonds fall kan det bli räddningen efter filmens överraskande låga biljettintäkter i Europa och Nordamerika.

 

Filmen har haft en bra premiärdag, då den redan har dragit in mer än 50 miljoner yuan (7,5 miljoner amerikanska dollar), men dess verkliga framgång kommer att avslöja sig under de kommande fem dagarna, då den måste öka sina intäkter till 25,8 miljoner dollar för att nå upp till samma nivå som Star Trek Into Darkness. En sådan framgång skulle kunna bidra till en säkrare framtid för Star Trek XIV, som redan är inne i förproduktionsstadiet.

 

 

Oavsett hur det går för Star Trek Beyond i Kina så har premiären bjudit på några riktigt snygga affischer, bland annat den som syns lverst i artikeln. Ytterligare två finns att skåda i två Twitter-inlägg (detta och detta) av kontot @StarTrekChina.

 

Den kinesiska versionen av filmen kommer även att ha en ny sång som ersätter Rihannas Sledgehammer. Den nya låten, Lost in the stars, framförs av den kinesiske popstjärnan Zhang Jie och finns att lyssna på här.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det verkar till och med vara mer om man får tro denna sidan:

http://english.entgroup.cn/boxoffice/cn/daily/

1,6 miljoner sålda biljetter samt 9,89 miljoner dollar inspelade. Totalt står det på över 10 miljoner dollar (antagligen beroende på förhandsvisningar eller kanske tidigare premiärer i vissa delar av landet).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×