Jump to content

Vid regelbrott


Pjotr'k
 Share

Recommended Posts

Kort om vad forumledarna gör när någon bryter mot reglerna i forat.

Flera av er har undrat vad det är för PM som ni har fått med titeln "varning" eller dylikt, och andra har ställt frågan om vi forumledare egentligen gör något "åt oordnade personer" (citat från onämnd forummedlem). Vi tror inte att det enbart handlar om oordning, utan att det framför allt handlar om misstag och missförstånd, men vår övertygelse är att om alla följer en viss ordning så blir det också roligare och mer lärande att umgås här i forat.

Ett brott mot reglerna ger den effekten att forumledaren ger en "varningspoäng". Vi kan också skicka ett PM eller e-post om att vi har gjort det, men det gör vi inte varje gång. Vid exempelvis 10 varningar så modereras alla inlägg som den personen gör i en vecka. Vi försöker säga till personen vid ex nivån av 8-9 varningar, så att man kan tänka efter lite bättre innan det blir moderering.

Om en personen med X varningar visar ett helt annat beteende än tidigare och det kanske visar sig att "felstegen" var rena misstag, så dras antalet varningar ned, som ett tecken på att vi uppskattar vad den personen har gjort.

Ni kan inte svara på detta inlägg, men vad vi forumledare vill är att ge en tydlig information med önskan om att det inte blir någon tanke om mörkläggning eller liknande.

Med förhoppningen om flitigt och härligt skrivande i forat! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...