Jump to content

Star Trek Comics


Ynkryggen

Recommended Posts

Yo!

Då ingen svarat på frågan ovan: Star Trek comics, är det bra? Så får jag väl svara själv då jag precis inhandlat Star Trek: Key Collection , Star Trek: The Best Of The Next Generation och Star Trek: Mirror Universe Saga ... och det är HUR BRA SOM HELST! Väldigt underhållande, bra skrivet och fantastiskt bra tecknat ... TOS albumen har ju en rolig historia också då de överlevde men inte tv-serien ... Star Trek Comics (med TOS) fanns ju i över tio år efter att serien lagts ned!

Grymt bra! Rekommenderas!

PS! Fri frakt var det också :D

:w00t:

Link to comment
Share on other sites

Välkommen hit ynkryggen!

Jag har läst en del comics men inte något av det du räkande upp. Jag tycker att det har som de flesta andra serier en varierande kvalité. Läste något som handlade om besättningen från new fromtier böckerna. Det verkade ok men kanske något för våldsfixerat.

Den bästa serien jag läst handlade om uppfinnaren av transportören (på jorden alltså) och hans osannolika möte med TNG besättningen

Link to comment
Share on other sites

orville ------> Tack! Jag har varit här förut, även om det var ett tag sedan. Men ett "tack" värmer alltid! :)

Om inte jag minns helt galet så är det väl Peter David som skrivit om New Frontier? Och han har även skrivit en hel del comics (inte bara Star Trek Comics).

Precis som JMS (J. MICHAEL STRACZYNSKI, Babylon 5) skriver en hel del comics också - nu senast skriver han i "The Amazing Spider-Man" exempel: http://rash.se/amazing-spiderman-p-191.html och http://rash.se/amazing-spiderman-p-201.html

Detta tycker jag är jättekul då jag gillar (milt utryckt) både Sci-Fi och Comics .... ibland är livet ganska härligt, eller hur?!? :)

FLAME ON!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...