Gå till innehåll
Ynkryggen

Star Trek Comics

Rekommenderade inlägg

Yo!

Då ingen svarat på frågan ovan: Star Trek comics, är det bra? Så får jag väl svara själv då jag precis inhandlat Star Trek: Key Collection , Star Trek: The Best Of The Next Generation och Star Trek: Mirror Universe Saga ... och det är HUR BRA SOM HELST! Väldigt underhållande, bra skrivet och fantastiskt bra tecknat ... TOS albumen har ju en rolig historia också då de överlevde men inte tv-serien ... Star Trek Comics (med TOS) fanns ju i över tio år efter att serien lagts ned!

Grymt bra! Rekommenderas!

PS! Fri frakt var det också :D

:w00t:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Välkommen hit ynkryggen!

Jag har läst en del comics men inte något av det du räkande upp. Jag tycker att det har som de flesta andra serier en varierande kvalité. Läste något som handlade om besättningen från new fromtier böckerna. Det verkade ok men kanske något för våldsfixerat.

Den bästa serien jag läst handlade om uppfinnaren av transportören (på jorden alltså) och hans osannolika möte med TNG besättningen

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

orville ------> Tack! Jag har varit här förut, även om det var ett tag sedan. Men ett "tack" värmer alltid! :)

Om inte jag minns helt galet så är det väl Peter David som skrivit om New Frontier? Och han har även skrivit en hel del comics (inte bara Star Trek Comics).

Precis som JMS (J. MICHAEL STRACZYNSKI, Babylon 5) skriver en hel del comics också - nu senast skriver han i "The Amazing Spider-Man" exempel: http://rash.se/amazing-spiderman-p-191.html och http://rash.se/amazing-spiderman-p-201.html

Detta tycker jag är jättekul då jag gillar (milt utryckt) både Sci-Fi och Comics .... ibland är livet ganska härligt, eller hur?!? :)

FLAME ON!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×