Jump to content

Sci-fi bokhandeln


The Holy Three
 Share

Recommended Posts

Hej hej. Det är så att jag ska till sthlm nu på fredag och sätta sprätt på lite pengar hade jag tänkt. Jag har under mina vistelser i sthlm oftast svängt förbi Sci-fi bokhandeln för att kolla in lite import-filmer som de har ett ganska stort utbud utav. Men denna gång är det första gången jag går dit för att kolla ifall de har lite Star Trek prylar.

Eftersom jag inte varit intresserad av det förut så har jag inte lagt märke till deras utbud av Star Trek grejer. Är det någon här som vet ungefär vad de har att erbjuda? Är intresserad av något som har att göra med TOS. Filmerna finns säkerligen, men jag hade tänkt mig något annat. Möjligtvis en Shatner novell om Kirk's fortsatta äventyr.

Är det värt att svänga förbi om man har Star Trek prylar som syfte?

Link to comment
Share on other sites

B)-->

CITAT(B @ 16 Nov 2006, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
Det tror jag helt klart! De har väldigt många Star Trek böcker. Om det är något särkilt du är intresserad av kan du gå in och kolla på deras hemsida. SF-bokhandeln

Där kan du kolla om de har novellen du söker. Själv har jag en kalender med TOS-karaktärerna som mamma har köpt åt mig på SF-bokhandeln.

Jo sidan har jag visserligen varit inne på, men det brukar oftast vara så att det som finns i webshoppen inte finns i själva affären, men det vet man väl aldrig :)

Link to comment
Share on other sites

Är intresserad av något som har att göra med TOS. Filmerna finns säkerligen, men jag hade tänkt mig något annat. Möjligtvis en Shatner novell om Kirk's fortsatta äventyr.

Jag rekommenderar Greg Cox böcker om du gillar TOS karaktärerna Gary Seven och Roberta Lincoln från Tos avsnittet Assignment:Earth

Väl värt pengarna, skulle kunna betala det dubbla priset för dom.

Star Trek: The Rise and Fall of Khan Noonien Singh (Del 1 i The Eugenics War)

Star Trek: The Rise and Fall of Khan Noonien Singh, Volume Two (Del 2 i The Eugenics War)

Star Trek: To Reign in Hell (Del 3 i The Eugenics War)

/Conny

Link to comment
Share on other sites

Sådär, nu är jag tillbaka till Norrköping och besökt Sci-fi bokhandeln i sthlm. Utbudet var väl... ganska lamt jämfört med hur mycket Star Wars de hade, men det kunde man ju förvänta sig. Var väldigt nära att köpa en Shatner novell, men när jag läste baksidan så var handlingen att Spock blivit ihjälskjuten och att Kirk skulle hämnas, "Captain's Blood" hette den. Jag skippade det köpet, inte vill jag läsa att de tar död på Spock, även om det är canon eller inte. Tårarna i slutet på Wrath of Khan var tillräckligt många!

Det slutade med att jag köpte Star Trek III: The Search For Spock och ett par Spock öron (väldigt passande, eller hur?) :)

Var lite sugen på en TOS kalender, men den har jag knappast plats med tyvärr :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...