Gå till innehåll
Supreme Commander JAF

Någon som kommer ihåg en tecknad tv-serie?

Rekommenderade inlägg

När jag var ute och reste såg jag en dvd med en tecknad serie i tre olika avdelningar men med samma karraktärer i alla. I första delen reser dom i historien från forntid till nära framtid. I nästa del är dom i människokroppen och i den sista är dom, vilket är intressantast, i rymden och åker omkring i rymdskepp och, nästan ala star trek, besöker olika planeter och upplever intressanta äventyr. Någon som kommer ihåg den serien och i så fall vet om den finns på dvd och på svenska/engelska? Huvudpersoner är en ungdomlig man tillsammans med en likaledes ungdomlig kvinna. Till sin hjälp har de en skäggig proffesor och en robot (åtminstonde i rymdserien). J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

*Suck* *nostalgisa*

Jag minns de tre underbara underbara tv-serie som har gick på slutet av 70-talet och början av 80-talet, men en av dem är redan min stora favoritfilm när jag var liten... Jag minns att VHS-band var väldigen sliten för att jag såg om ochom hela tiden eftersom det beror på två anledningar till varför VHS-band blev sliten... Stackars mina föräldrar som bara blev less på mig som tjatade hela tiden. *ler och minns period i min barndom*

Det tre tecknande tv-serie heter: "Det var en gång- Tidernas äventyr", "Det var en gång i rymden" och "En cellsam historia". Tv-serien har gjort av Albert Barillé och var otroligt välgjord och bra "pedagogisk" upplägg på denna tiden.(Jag minns att det är ovanligt att läraren använder de alla tv-serien som utbildningsmateral på mina lektionerna när jag gick på lågstadiet)

Den första tv-serie "Det var engång- Tidernas äventyr" kommer för första gången på DVD den 25 oktober. DVD innehåller 26 avsnitten på 6 DVD-skvior och har de ursprungliga svenska rösterna.

www.dvdsverige.com/P_showitem.asp?itemid=PV5511724

Redigerad av Nettan

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×