Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Canal Digital distribuerar TV4 Science Fiction

Recommended Posts

Newsdesk skriver i en artikel att Canal Digital och TV4-Gruppen har tecknat ett nytt 2-årigt distributionsavtal.

Avtalet innebär bland annat att Canal Digitals kunder får tillgång till den nya kanalen TV4 Science Fiction från och med starten den 29 februari.

"Vi är mycket glada att vi har säkerställt att alla våra kunder fortsatt får se TV4:s kanalutbud. Canal Digital och TV4 har haft ett långt och gott samarbete som nu fortsätter i och med vårt nya avtal samt våra gemensamma satsningar kring fotbolls-EM i sommar, säger Patrik Hofbauer, vd för Canal Digital Sverige.

Distributionsavtalet gäller för alla Canal Digitals plattformar, dvs. parabol, kabel och IP och omfattar kanalerna TV4, TV4 Plus, TV4 Film, TV400, TV4 Fakta, TV4 Sport och TV4 Science Fiction. Canal Digital och TV4-Gruppen har sedan tidigare ett avtal gällande kanalerna TV4 Guld, TV4 Komedi och TV4 HD.

"Det är mycket glädjande att få avtalet mellan Canal Digital och TV4-Gruppen på plats och verkligen kul att TV4 Science Fiction från start också distribueras via Canal Digital. Science fiction är en spännande genre med hängivna tittare i en bred målgrupp. Avtalet är också ett stort steg för det nordiska samarbetet, säger TV4:s distributionschef Märta Rydbeck.

(Tack till Henrik)

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Detta är bra nyheter. Nu vet vi ialla fall var vi kan få tag i kanalen. Nu gäller det bara att kolla upp vad det kostar att skaffa Canal Digital.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mm börjar bli bråttom! Jag SKA bara ha denna sci-fikanal även om d kostar 150 pix i månaden! :blink:

Det är rätt attityd. Till varje pris ska man ha Sci-Fi. Du är en god reprecentant för alla oss Sci-Fi n??rdar. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...