Jump to content

Canal Digital distribuerar TV4 Science Fiction


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Newsdesk skriver i en artikel att Canal Digital och TV4-Gruppen har tecknat ett nytt 2-årigt distributionsavtal.

Avtalet innebär bland annat att Canal Digitals kunder får tillgång till den nya kanalen TV4 Science Fiction från och med starten den 29 februari.

"Vi är mycket glada att vi har säkerställt att alla våra kunder fortsatt får se TV4:s kanalutbud. Canal Digital och TV4 har haft ett långt och gott samarbete som nu fortsätter i och med vårt nya avtal samt våra gemensamma satsningar kring fotbolls-EM i sommar, säger Patrik Hofbauer, vd för Canal Digital Sverige.

Distributionsavtalet gäller för alla Canal Digitals plattformar, dvs. parabol, kabel och IP och omfattar kanalerna TV4, TV4 Plus, TV4 Film, TV400, TV4 Fakta, TV4 Sport och TV4 Science Fiction. Canal Digital och TV4-Gruppen har sedan tidigare ett avtal gällande kanalerna TV4 Guld, TV4 Komedi och TV4 HD.

"Det är mycket glädjande att få avtalet mellan Canal Digital och TV4-Gruppen på plats och verkligen kul att TV4 Science Fiction från start också distribueras via Canal Digital. Science fiction är en spännande genre med hängivna tittare i en bred målgrupp. Avtalet är också ett stort steg för det nordiska samarbetet, säger TV4:s distributionschef Märta Rydbeck.

(Tack till Henrik)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...