Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Förhandsvisning av STOGAM, del 2

Recommended Posts

star_trek_of_gods_and_men.jpg Star Trek: Of Gods and Men har idag släppt sin andra del för de som mottagit nyhetsbrevet. Det är alltså en förhandsvining av hela delen, som annars släpps för allmänheten i morgon kväll.

Undertecknad har precis tittat på delen och ser ett definitivt lyft gentemot den första delen, som fick ett blandat mottagande från Star Trek-världen. Det är mer intensivt i denna del och allt mer liknande ett "riktigt" Star Trek-avsnitt. Skådespelarinsatserna är dessutom oftast riktigt bra. För er som har möjligheten att se den - gör det!

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så mycket bättre var denna del!! Dessa underbara star trek-skådespelare gör verkligen ett kanonjobb! Jag får star trek-frossa! :w00t: Jag fick ett påökat behov av nästan exponentiell karaktär av en ny star trek-serie nu!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håller med föregående talare! Detta är proffs och då blir resultatet därefter! Jag har tyvärr svårt för fan-baserade serier(men all heder åt dom att de älskar star trek) då det lyser igenom alltför starkt att de inte är proffs. För mej så förtar det det mesta av känslan när man inte är proffisionell/duktig skådespelare.

Nu väntar man med spänning på nästa episod! Kul att ha något som detta att se fram emot! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har inte sett delen ännu men ska göra det under veckan. Jag tycker att del 1 var klart sevärd och hoppas på att dom håller stilen även framöver.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...