Jump to content

Nytt från Marina Sirtis


Nyhet

Recommended Posts

marina_sirtis_090117.jpgMarina Sirtis som spelade Deanna Troi i Star Trek: The Next Generation syns och hörs mycket framöver. Det närmaste som sker är att hon blir intervjuad på SyFy Radio i Storbritannien den 21 januari och har ni inte möjlighet att lyssna direkt via Internet så går det som vanligt att ladda ner programmet dagen efter. Filmer som hon kommer att synas i under det närmaste halvåret är:

  • Fist of the Warrior - ursprungligen vid namn Lesser of three evils från 2005 där även Michael Dorn syns i en av birollerna. Filmen ges ut i slutet av februari på region 1.
  • Green Street Hooligans 2 - en film om den våldsamma huligan-rörelsen i brittisk fotboll där Marina spelar en fängelsevakt - se trailer med Marina här, filmen ges ut i USA i mars men då det är en brittisk film så bör den finnas även för köp i region 2.
  • The Grudge 3 - den tredje filmen i skräckserien, där Marina spelar Gretchen, ges ut i USA i slutet av mars.
  • Doomsday - filmen är nu i efterproduktion och skall ges ut under 2009 för amerikansk TV.
  • 31 North 62 East - en psykologisk triller om hur en elitgrupp från brittiska SAS säljs ut av den brittiska premiärministern för att försäkra en vapenaffär och tillförsäkra ett återval. Marina spelar Sarah Webber och filmen är i efterproduktion. Med i filmen finns även John Rhys-Davies. Filmen grundar sig på en bok av Tristan Loraine.
  • Shadows from the Sky - filmen är i förproduktionsfas och kommer ut som tidigast under 2010 och även här är John Rhys-Davies med i en av rollerna. Även denna film grundar sig på en bok av Tristan Loraine, men då rollerna är annorlunda handlar det troligen inte om en uppföljare på den andra filmen.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...