Jump to content

Star Trek-långfilmerna samt originalserien ges ut på Blu-ray


Nyhet

Recommended Posts

TrekMovie har skrivit en artikel där dom redogör för information dom har fått rörande att Star Trek-långfilmerna samt originalserien kommer att ges ut på Blu-ray med början under maj 2009. Informationen har dom fått från en norsk sida som i sin tur har fått informationen från Paramount Home Entertainment (Norway). Ingen av uppgifterna är officiellt bekräftade men om det stämmer kommer säkert en officiell pressrelease framöver.

Informationen som finns att tillgå i skrivande stund är att man i samband med att den kommande elfte långfilmen går upp på bio, så kommer man att ge ut långfilm 1-3 i en fin samlingsbox på Blu-ray. Man kommer även att separat ge ut långfilm 2, 3, 4 & 6 både på DVD och Blu-ray. (Ingen information finns rörande separata utgåvor för film 1 eller 5) Första säsongen av originalserien kommer även att ges ut både på DVD och Blu-ray samt att säsong 2 och 3 kommer ges ut på DVD. Det är även tänkt att man ska ge ut film 7-10 framöver, troligtvis i samband med att den kommande elfte långfilmen ges ut på DVD och Blu-ray under hösten.

Alla filmer och samtliga säsonger av originalserien kommer att vara remastrade och det kommer även tillkomma extramaterial på utgåvorna. Exakt vad finns det inga uppgifter om.

Det kan även vara så att den här informationen skiljer sig från hur utgivningen kommer att se ut för sverige, då vi redan har samtliga filmer och säsonger av originalserien utgivna på DVD sedan tidigare. Så tills vi får ett officiellt uttalande bör man betrakta allt det här som rykten. Men helt omöjligt är det inte att Paramount har något alldeles speciellt på gång för alla trekkers i samband med lanseringen av den elfte långfilmen som får Sverigepremiär den 8e maj.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
×
×
  • Create New...