Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 2 mars 2009


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • J J Abrams pratade på WonderCon 2009 i lördags om att han och övriga medarbetare arbetar på en uppföljare till filmen Cloverfield. J J Abrams, som regisserar den elfte Star Trek-filmen, arbetar fortsatt med flertalet TV-serier och filmer, men Cloverfield är bland de senaste filmerna. Han säger att han nu har en idé om en fortsättning som verkar riktigt "cool" att göra. (+)
  • En ny trailer för den elfte filmen kommer att visas vid USA-premiären av Watchmen på fredag. Räkna med att den finns tillgänglig på Internet senast måndag. Vid WonderCon 2009 förhandsvisades den 2 minuter långa trailern. (+)
  • West Coast Trekkers försöker få till stånd en förhandsvisning av den kommande filmen, men UIP, som i Sverige ansvarar för Paramounts filmer, svarar inte på deras kontaktförsök, berättades det vid årsmötet för West Coast Trekkers i lördags. Om ingen förhandsvisning sker så kan ni ändå räkna med att det kommer att hända något slags "event" vid större biografer i Göteborg, såväl som i Stockholm och Malmö. Ni får höra mer om det så fort som vi vet något.
  • I Family Guy-avsnittet Not All Dogs Go To Heaven från den tecknade TV-seriens sjunde säsong kommer stora delar av TNG-besättningen att vara med. I rollistan finns Patrick Stewart, LeVar Burton, Gates McFadden, Michael Dorn, Wil Wheaton, Denise Crosby, Marina Sirtis, Brent Spiner och Jonathan Frakes. Stewie skapar och använder en transportör som transporterar alla skådespelarna till hans sovrum så att han får en chans att prata med alla på en gång. Avsnittet sänds i USA den 29 mars. Vet någon vilken kanal som serien sänds på i Sverige och vilken säsong som nu sänds, s?? säg gärna till i diskussionen nedan. (+)
  • James Cromwell höll, tillsammans med skådespelaren Mike Farrell, i ett tal mot dödsstraffet på University of Montana i förra veckan. Cromwell är mest känd för oss som Zefram Cochrane i Star Trek: First Contact och Broken Bow. (+)
  • Sjukhemmet i Hollywood där DeForest Kelley levde sin sista tid kommer att läggas ned, pga den nuvarande finanskrisen inom Hollywoods filmindustri, rapporterar Bloomberg.com. (<a href="http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=aqawgsLAa07o&refer=home"></a>)
  • William Shatner vill bli premiärminister i Kanada, berättar han i ett svar till ett brev från ett kanadensiskt fan. Med största sannolikhet bara ett utspel, som så ofta från Shatners sida, eller... (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Enligt TV.nu (som jag inte litar på till 100%, men kanske 96%) så sändes det senaste nya avsnittet 28:e juni förra året. Det var då Säsong 7, avsnitt 3 som sändes. Sedan dess verkar man ha tagit uppehåll (kanske för att det blev uppehåll i Usa?) Den usla TV6-hemsidan har förstås minimalt med info men gissningsvis borde det inte dröja alltför länge innan avsnittet kommer på svensk TV.

Just nu visas avsnitt från säsong 2.

I övrigt säger jag "Go Cromwell & Shatner!" som kommentar på nyheterna. :D

Edited by Tom_Hell
Link to comment
Share on other sites

TV6 repriserar för tillfället säsong 6 och i morgon visar dom avsnitt 5. Sedan är dom visst inne på en reprisomgång av säsong 2 också.

En del tv-guider online skriver att man är på säsong 7, men det är helt fel. Avsnittshandlingen stämmer överens med säsong 6 och inte 7.

Dock tog det ett bra tag innan säsong 6 började visas på TV6 så det tar säkert ett tag innan TNG-avsnittet visas.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...