Jump to content

[Filmnyheter] Yelchin, Ryder och Siddig i nya roller


Nyhet

Recommended Posts

Anton Yelchin (Pavel Chekov), som spelat i båda omstarterna av Star Trek och Terminator, tar sig nu an en ytterligare omstart, nämligen nyinspelningen av vampyrkultfilmen Fright Night från 1985. Den nya filmen beräknas ha premiär 2011 och börjar inspelningarna denna vår. Yelchin är nu en av slutaspiranterna för huvudrollen i filmen. (+)

Winona Ryder har fått rollen som Geneva i Ron Howards kommande film Cheaters, som även den påbörjar inspelning under våren. Hon spelar en kvinna som är otrogen mot sin man och som ställs mot väggen av sin mans bäste vän (spelad av Vince Vaughn) - Vaughns karakttär måste bestämma sig om han skall berätta det för Genevas man eller inte. (+)

Alexander Siddig har en mindre roll som guden Hermes i filmen Clash of the Titans. En ytterst kort roll, så om ni ser filmen måste ni verkligen hålla ögonen öppna innan han är borta för gott. Filmen har Sverigepremiär nu på onsdag. (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Har funderat på att se Clash of the Titans på bio men har inte vart riktigt säker. ;) Men nu när Siddig är med så kanske man borde se den. :P Jag undrar hur han ser ut nu för tiden. <_< :P

Btw: Alla länkar som ska gå till imdb går till STDB. Alltså "www.startrekdb.sehttp//www.imdb.com/title/tt0800320/". Edit: alla länkar utan person länkarna går fel.

Edited by thamupp
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...