Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Speltillverkare utvecklar Star Trek-spel för webbläsare

Recommended Posts

gameforge_tng_thumb_100616.jpgDen tyska speltillverkaren Gameforge meddelar att man har tecknat en världsomspännande licens för att publicera Star Trek-gratisspel för webbläsare, s.k. free-to-play (F2P) games.

Gameforge är den största leverantören av nätspel och ledande när det gäller den växande marknaden av webbläsarbaserade spel. Alla spel från Gameforge spelas kostnadsfritt men spelaren kan ofta köpa speciella tillägg.

Under 2011 kommer Gameforge att släppa två Star Trek-titlar, ett webbläsarspel och ett annat "mer socialt anpassat spel". Det ena kommer att basera sig på TOS och det andra på TNG/DS9. Webbläsarspelet kommer att koncentrera sig på rymdstrider och utforskning, och innehålla rollspelselement. Det sociala spelet kommer att koncentrera sig på den unika nätgemenskapen som finns på Internet, egna anpassningar och utforskning.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ska jag kika på när det kommer! Lite OT men jag skulle gärna vilja ha star trek anpassad webläsare men det är det dåligt med om man kanske inte vill köpa ett star trek tema för windows.(gratis ska det ju vara) Jag använder firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...