Jump to content

Varumärkesexperter vill se Star Trek som TV-serie igen


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildGlobala varumärkexperter vill att Star Trek återvänder till rutan. I en enkät med 450 deltagare i ville 24 procent att det ska bli en ny serie. Orsaken är att de anser att serien erbjuder goda möjligheter för att skapa licensierade produkter och tjänster. Det skriver Trekmovie.com.

Star Trek var dock inte den mest populära serien att återuppväcka, utan den äran tillföll Mupparna, som fick 35 procent av rösterna.

Experterna deltar på The Brand Licensing Europe Conference som startar i helgen i London.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Undrar vilken som skulle bli mest framgångsrik. Visst gillar jag mupparna. Det var ju i princip det enda bra som gick lördagkvällar under min uppväxt, förutom månbas alfa och star trek förstås. Favoriten var givetvis "Pigs in Space". Star Trek skulle nog locka fler tittare i fler åldrar.

Link to comment
Share on other sites

Grejjen med mupparna är väl att om man skulle kunna återuppväcka det skulle man sälja lek- och barnsaker till föräldrar till en massa tjatande barn världen över. I ST-fallet skulle man väl kanske sälja lite Burger King-leksaker till nördar som bara måste ha allt av plast med ST-namnet på (no offense :P) och allmänna prylar samt dvd:er till en relativt liten marknad, skulle jag tro.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...