Jump to content

Borgerna kommer inte vara med i Star Trek 12


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Borgerna kommer inte att medverka i Star Trek 12. Det berättade manusförfattaren Damon Lindelof på Comic Con, skriver Trekmovie.com.

-Vi vet vad filmen handlar om. Vi vet vilka nyckelrelationerna är. Vi vet vad som st??r på spel. Vi vet vem som är skurken, det är inte borgerna.

Däremot uteslöt han inte Khan.

-Jag tror att ha med Khan eller inte var frågan vi utgick ifrån. Vi gjorde faktiskt en lång lista med fördelar och nackdelar om det. Vi vägde det fram och tillbaka, och fattade ett stort beslut och när vi gjort det beslöt vi att respektera det.

Lindelof sa också att han är ointresserad att skriva för en eventuell Star Trek-serie, eftersom han föredrar att hitta på egna idéer när det gäller tv-serier.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Sedan när är Borgerna aktuella i TOS universumet? Jag skulle uppriktigt sagt ha blivit mycket förvånat om de dök upp när det finns så många andra skurkar att leka med. Jag är fortfarande intresserad av att få reda på hur vulcans reagerade på att deras planet sprängdes i småsmulor och mitt stalltips är att det dyker upp en fraktion som håller federationen ansvarig för det, kanske under Khans ledning, men det är bara en gissning. J.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...